Skip to main content

Havermoutpannekoek

INGREDIËNTEN

Per rijpe banaan:

1 ei
40gr havermout
1 theelepel hazelnootolie

Topping:

200ml slagroom
20gr zelfgemaakte vanillesuiker, fijngehakte hazelnoten, pure chocolade

BEREIDING

1. Maak de havermout fijn in een blender
2. Doe de bananen, eitjes en hazelnootolie erbij en mix alles fijn tot een gladdere massa.
3. Vet een antikleefpan in met olijfolie en doe dit telkens opnieuw bij een nieuwe bakronde
4. Schep een kleine hoeveelheid in je pan en maak het wat platter (ronder) en laat op gemiddeld vuur gaar worden
5. Klop ondertussen de slagroom op met de vanillesuiker tot een stevige massa
6. Serveer warm: pannenkoek, toefje slagroom, fijngehakte hazelnootjes, paar druppels hazelnootolie en werk af met geraspte pure chocolade!

Top favoriet recept


Wist je dat?

Verwijder de kern uit de witloof, zo neem je al wat bitterheid weg.


Bekijk onze recentste gerechten

Wentelteefjes

Mozarella ovenschotel


Bezoek onze webshop

Beoordeel dit recept

Wat vond je van dit recept?

Kilk op een ster om een score te geven!

Gemiddelde score 0 / 5. Score: 0

Nog geen score tot nu toe! Wees de eerste!

GRAAG ONZE RECEPTJES IN JOUW MAIL?

Ontvang nu elke maand onze nieuwsbrief met de laatste, nieuwe receptjes



Contact - Adverteren - Veel gestelde vragen